Pàgina 1 de 1

Música en directe

EntradaPublicat: 06 març 2011, 02:11
Autor: oldow
He estat buscant informació sobre el material que utilitzen i com so fan els grups per tocar en directe.
Nomes tinc la base, dels Racks, els pedals etc etc
Ja se que en cada grup es molt diferent, però m'agradaria saber un estàndard.
Moltes gràcies.

Re: Música en directe

EntradaPublicat: 06 març 2011, 13:14
Autor: RubenMilena
Jo per lo poc que he vist, hi han que conecten directament els pedals a la sortida PA, pasant per una taula, es clar, i altres que possen un micro tipus shure SM-57 davant de l'amplificador. (Això parlant de sortida de só)
En quant a pedals, això es molt personal de cadascú.. Hi ha qui porta pedaleres multiefectes grans i hi ha qui porta pedals sueltos, però això ja va a gust del consumidor.
(Es lo que humilment et puc dir de les vegades que hem fet alquilers de equips de il·luminació i só a algun grup.)

Salut

Re: Música en directe

EntradaPublicat: 06 març 2011, 14:56
Autor: 4c1d-N2O
Normalmente cuando tocas en directo, a no ser que seas un grupo muy grande y reconocido, con un equipo decente, te microfonean el ampli (bajo y guitarra) y lo pasan por una mesa de mezclas que sale a las pantallas propias del local, al igual que la bateria y la voz.

En cuanto a los pedales, depende. Yo llevaria mi Line 6 con la FBV, que me da mucho juego, otros llevan su maleta de pedales.

Re: Música en directe

EntradaPublicat: 07 jul. 2011, 00:31
Autor: max1708
Bueno, al meu grup utilitzem 2 monitors per sentir-nos, 4 pantalles, bastant grandotes, no se les especificacions xD. Posem un micròfon davant dels amplis, aquests microfons van a la taula de so i de la taula de so a les pantalles. Posem microfons a tots menys al del baix que conectem la sortida DI de l'ampli a la taula. Llavors 4 microfonets per cantar també enxufats a la taula i ale. Val bastants diners tot, cada microfon val 100€ i tal, i les pantalles 200 cap amunt i la taula si es bona 1000€ i si es la nostra 600€ :D