Com comprar una guitarra elèctrica!

Fòrum per als rock stars que no podeu viure sense tenir la rosca de volum al màxim, ni dormir per la nit si no heu fet que tot el vostre barri estigui despert. Aqui us podeu acoplar!

Com comprar una guitarra elèctrica!

EntradaAutor: Pac » 28 nov. 2008, 21:13

Bones tocamelons i tocamelones, avans de tot he de dir que tot lo que escriuré es plenament orientatiu, a mes, amb opinions bastant personals.
La idea es poder ajudar o orientar una mica a tot aquell que no sapiga que fer al respecte..que sou uns quants..jeje
Si creieu que he de cambiar alguna cosa i/o creieu que falta algo, sempre estem a temps de modificar.


Bueno, parlem de guitarres...
Escollir una guitarra es molt difícil, i escollir la guitarra amb la que cada nit somiaras (que segur que hi ha una així per tu) es encara mes difícil...però intentarem aproximar-nos lo posible xD

Per començar, aquesta ajuda us pot anar be ja sigui per la vostra segona guitarra o per la primera. Si no tens gaire presupost i vols comprar-te la teva primera guitarra per aprendre, busca lo mes asequible amb la major qualitat posible i sobretot lo que mes t'agradi i mes cómode et sigui (almenos, això vaig fer jo). Si tens presupost, comprat lo mijor que puguis, però sobretot, amb lo que et sigui mes fàcil aprendre i et sentis mes comode...encara que sempre hi hagi algo mijor...exemple: no et compris una Ibanez de la ostia amb un Floyd Rose acojonant (desprès comentarem que es)...perque serà una mica complicat....tot al seu temps, no?

1. Tipus de guitarres:

Imatge

Be, anem a classificar les guitarres.

1.1. Pont Fixe:
En primer lloc, tenim les guitarres eléctriques 'clàssiques', per etiquetar-les d'alguna manera.

Imatge

Es tracta de la mítica guitarra de pont fixe...això vol dir que el pont es totalment inmòbil (lo mes bàsic i senzill per ajustar i afinar cordes). Marques i models com les mítiques Les Paul de Gibson o gran quantitat de Gretsch i Fender Telecaster, en serien bons exemples. Aquests tipus de guitarres son mol habituals en estils com Blues, Jazz o Rock & Roll entre d'altres. Evidentment n'hi han mes, al igual que hi han moltes de les mencionades amb pont amb trèmolo..però parlem en general.

Imatge . Imatge

1.2. Pont Trèmolo:

En segón lloc, tenim les guitarres amb pont de trèmolo..això significa que el pont es mòbil i pot cambiar el tó de les cordes (generalment cap a greu).

Imatge . Imatge . Imatge

Model ideal per posar un exemple, son las mes que conegudes Fender Stratocaster. Guitarres pensades per un so mes versàtil, degut sobretot, per les tres pastilles simples que porten, de les quals mes endavant en parlarem.
Guitarristes mítics de gairebè tots els estils, han sigut els que tambè han ajudat molt a fer d'aquesta guitarra si no lames, de les mes importants de tota l'història (Jimi Hendrix, Eric Clapton, Mark Knopfler, Yngwie Malmsteen, Eric Johnson, etc..com veieu, una amplia gama d'estils)

Imatge - Imatge

1.2.1. Pont Flotant:

Dins d'aquestes, podriem ficar tambè les guitarres amb 'pont flotant'.
Aquests, poden ser de dues maneres..tipus Floyd Rose (es el nom amb el que el creador ho va patentar) o tambè tipus Stratocaster però flotant..dic Stratocaster per que aquest, a on mes l'he vist es en Stratocaster..clar que tambè he tocat en algun cas amb alguna Ibanez de les mateixes característiques. Suposo que hi hauràn mes.

Imatge

El funcionament d'aquests tipus de ponts es que, compensant la presió de les cordes amb uns muelles, queda fixat el pont en un punt d'apoll, amb el que podrem tensar i destensar les cordes poden així, cambiar el to de la nota ja sigui cap a greu o agut, aconseguin així una amplia versatibilitat de sons i técniques.

Imatge - Imatge

El pont flotant tipus Stratocaster que deia, es bastant mes bàsic que l'altre, consisteix en lo mateix que un pont trèmolo però amb aquesta avantatge.

El Floyd Rose es totalment diferent. Fixant les cordes afinades (aprox.) desde dalt del màstil i ajustatant l'afinació desde unes rodetes al pont (com un violí), ens dona mes seguretat a l'hora de jugar amb el pont i, evidentment, mes sons encara..a part de no perdre gaire be mai l'afinació.


2. Les pastilles:

Be, les guitarres eléctriques 'sonen' gràcies a l'amplificació de la vibració de les seves cordes metàliques, captada per unes càpsules electromagnètiques situades sota les cordes. Aquestes càpsules reben el nom de pastillas o pick-up, i resultan determinants en el so final de la guitarra, encara que no més que la fusta o la qualitat de l'amplificador.
Existeixen molts tipus, qualitats i marques de pastilles, però bàsicament en trobem tres.

2.1. Humbuckers o pastilles dobles:

Consten de dos fileras de punts magnètics; el seu bobinat es mes dens i produeixen un so mes saturat i greu. Per tant, el major volum de sortida les fa adecuades per aconseguir tons mes 'rodons' i per saturar amb gran facilitat; o sigui, per fotre canya!

Imatge

2.2. Single o pastilles simples:

Consten d'una sola filera, i el seu so te menys cos que las humbucker, a canvi, resulta mes clar i cristalí. Algunes humbuckers poden fer-se sonar com single per mig d'un conmutador que li dona versatibilitat a les prestacions de la guitarra.

Imatge

2.3. Pastilles actives:

No es limiten a transmetre impulsos magnèticss, si no que per mig de l'ajuda d'una batería o pila amplifican el so de les cordes, aportant mes 'sustain' o duració de les notes, claritat i volum de sortida.

Imatge


Dins dels tres tipus podem trobar variacions, com les pastilles cunertes, que produeixen menor senyal de sortida.

Imatge . Imatge


3. El cos:

Normalment de fusta (encina, aliso, caoba, tilo, fresno, etc.), encara que de vegades poden ser de materials sintètics com el Luthie. Allotja a la part interior els components electrònics i poden ser semidòlides amb una petita capsa de resonància.
La densitat de la fusta te molt a veure en que una nota guardi mes o menys temps sostinguda (sustain, parlant en plan xulu).
Com deia, n'hi han diferents tipus de cossos de guitarra. Haureu vist que alguna guitarra (la Lucille no es un bon exemple) de'n B.B.King (o bibikin per alguns) no te res a veure amb la guitarra de l'Eric Clapton (manolenta per uns altres)...sense mencionar la 'guitarra' del Bo Didley (en pau descansi el bon home).

Imatge . Imatge . Imatge

La diferència es clara, jo les separaria en dos de diferents.

3.1. Sòlid:

El mes comù i habitual. D'un cos sòlid/massis no puc donaar-vos gaire dade mes....queda força clar, no?
Son els utilitzats per models coneguts com les Les Paul i Sg (entre d'altres) de Gibson, les Stratocaster i Telecaster (aquesta última la podem trobar tambè amb un cos semisòlid) de Fender i gairebè la majoría d'altres marques com Ibanez, Yamaha, Jackson, Music Man, ESP, etc...

Imatge

3.2. Semisòlid:

Les guitarres amb cos semisòlid, son aquelles que disponen de capsa de resonància però, mes petita de lo habitual (res a veure amb qualsevol clàsica o acústica). El cos disposa, generalment, d'uns forats cap a l'exterior amb forma de "f" (tipus violí).
Gairebè tots els models de Gretsch (exceptuant la ja nomenada 'guitarra' de Bo Didley) son així, tambè moltes Gibson i Epiphone (com la 335 de mes cap a dalt) i d'altres com alguns models d'Ibanez tambè.

Imatge . Imatge


4. El màstil:

Tambè pot estar fet d'una o varies peces de fusta (arce, caoba, palorosa, etc.), te al seu interior una barra d'acer o altre material molt resistent, anomenada ànima, per contrarrestar la tensió de les cordes sobre ell i que no perdi linealitat. Acostuma a anar encargolat al cos (com l'Stratocaster) o tambè pegar (com la Les Paul). Sobre es trova el "diapasón" (a on es posen els dits per tocar) de la mateixa fusta que el màstil o altre (palorrosa, wenge, èbano, arce...) encolada a ell. Sobre el "diapasón" i perpendicular a les cordes es troban els trastes; petites barras metàliques (d'acer normalment) que entran en contacte amb la corda al pitjar els dits en l'espai entre ells i sobre el "diapasón".
Segons la fusta pot ser clar o fosc (negre o blanc). Acostumen a anar barnissats, però pot estar tambè amb la fusta al natural, es bastant mes brut al natural, però a l'hora guanyas mes tacte amb el temps, diguem que amb els dies s'adapta a la teva mà...però a l'hora de netejar-ho, tindreu una mica mes de problemes (parla l'experiència).

Imatge . Imatge

5. La pala (o "clauer" per alguns):

Es l'extrem superior del màstil a on les cordes van enrotllades a unes peces metàliques cilíndriques amb un cargol sense fi que regula la tensió de la corda i per tant, la seva afinació. Tambè es a on està el tensor del màstil, en les Stratocaster per exemple, hi ha un forat que si mires, (si no l'han tapat) hi ha una espècie de clau "ayen" amb la que es rectifica l'ànima del màstil (com deia mes a dalt).

Imatge . Imatge


--

Bueno tocamellons, amb això crec que teniu força orientació a l'hora de decidir una mica per on voleu anar. Evidentment, avans de provar re, es bona idea (orientativa tambè, no definitiva) mirar una mica als vostres guitarristes preferits, o sigui mireu guitarres i equips dels que toquen l'estil que voldràs fer, o mes voldras seguir.
Com deia, això es orientatiu, amb qualsevol guitarra pots fer gairebè tots (o tots) els estils existents.

Amb aquestes anotacions, ja podeu començar a provar guitarres, amb una certa llògica i sabiduria.

(un punt mes xD)
6. Provar una gutiarra:

No, no es una broma, tothom sap provar una gutiarra? nooorrrrrr, tots lo que hem fet sempre al sentar-nos a la cadira d'una tenda per provar la guitarra..a sigut tocar lo mes extraoirdinari o la cosa mes técnica que acavem d'aprendre....o no? xD
Estar clar que 'mola', però realment així no comproves si aquesta guitarra es realment la que has de comprar (bueno, segons que toquis pot ser si...però valla....).

6.1. Ajust:

Bueno, l'ajust en general acostuma a estar correcte quan vas a una tenda, lo que segur que trobaràs, o almenos això he trobat jo sempre, es que la guitarra estarà desafinada, si es una mica n00b i no en saps, que l'afini el dependent o en un altre cas, el teu acompanyant, que estaria molt be que sapigues del tema (molt important).
A part d'això, tot lo demès es tracta donç de que tots els trastes, mastil, pont i demès estigui ben ajustat i/o 'octavat'/'quintats'. No entraré gaire en el tema, per que vaig una mica coix en aquest aspecte, però aquí sota teniu un enllaç a un altre fil del Fòrum a on t'expliquen com quintar una guitarra.

"Com quintar una guitarra" per Jordi_13

6.2. 'Feeling':

¿Lo que? si si, la primera sencació amb la gutiarra (feeling), la comoditat, aquest sentiment es importantíssim. Sobretot quan agafis una gutiarra, t'has de sentir còmode amb ella a sobre, a mes, tambè influeix aquí el tipus de guitarra..hi ha gent que se sent mes còmode amb un mastil primet i amb les cordes ajustadetes al màstil (com jo) tipus Fender o d'altres que prefereixen un màstil mes contundent i dur tipus Gibson, això evidentment tambè influeix amb l'estil que vulguis fer.

6.3. El só:

Normalment, en les tendes, les guitarres es proven amb amplificadors de qualitat (normalment), fet que pot despistar-nos una mica del l'autèntic só de lo que estem provant. Tenint això en conte, hem de buscar un só que ens agradi desde el princi, que la primera impresió sigui lo mes positiva posible. L'amor a primera vista..o feeling tambè! jeje.
Un 'Bluesero' voldrà un tipus de só diferent a un 'Metalero', o algú que vulgui fer pop-rock, però tots ells tenen un só ideal determinat al cap. Hem de configurar l'amplificador per obtenir aquest só...i evaluar-lo, quant avans mijor, ja que desprès de varies hores perdrem poder sensitiu i no sabrem ni lo que estem escoltant.--

Bueno, fins aquí la 'meva' aportació per orientar-vos. Nomès un parell de coses mes...
Acostumem a creure que si et compres una Fender, Gibson, Ibanez, etc, etc...tindràs un guitarrón....ERROR!!
Si, realment s'han guanyat el estar a dalt de tot com ho estan..però sobint no són les mijors per les necessitats de la majoria, i sobretot pe'l crèdit que tinguem.
I sobretot, no tingueu presa per sortir de la tenda, aneu a comprar algo per tota la vida (com a mínim) i heu d'estar segurs de lo que feu. Amb això tampoc vulld ir que tingueu que estar-hi dues hores, però, si calen si.

Imatge
Tipus de guitarra

Fonts: http://www.hispasonic.com / http://www.mercadolibre.com / http://www.wikipedia.org


apa siaauuuuuu

toqueu-me-la si voleu.. (quan la compreu) xD
Pac l’ha editat per darrera vegada el dia: 04 des. 2008, 10:20, en total s’ha editat 7 vegades.
K·sound
Avatar de l’usuari
Pac
Professor Hiperactiu
Professor Hiperactiu
 
Entrades: 3560
Membre des de: 02 set. 2008, 17:36
Ubicació: Badalona
 

Re: Com comprar una guitarra!

EntradaAutor: Albert » 28 nov. 2008, 23:32

Aquest post, en comptes de posar-lo a la llista "Manuals" l'emmarcaré tio . . . :geek: :brutal:
"Si tocas un Sim7 rasgando hacia abajo, diagonal alante y alante rapido y con fuerza y le das a puño fuerte saldra una bola de fuego". Comentari anònim d'aquest video.

Tocamela's Webmonster
Tocamela's Backstage|Disseny Web|Tocamela
Avatar de l’usuari
Albert
Professor invisible
Professor invisible
 
Entrades: 3405
Membre des de: 08 oct. 2007, 15:41
 

Re: Com comprar una guitarra!

EntradaAutor: Pac » 29 nov. 2008, 11:01

Albert ha escrit:Aquest post, en comptes de posar-lo a la llista "Manuals" l'emmarcaré tio . . . :geek: :brutal:jajajaaj ja veus...me pasat una mica??? xD

Jo si que l'enmarcaré...quan ja el tenia tot ben montat amb les seves imatges ben mones.......se'm penja el Firefox!!!!!!!!! putu windoooooooooooowwwwsss!!!....això amb el MacBook no em pasa jejeje

Però en fi, menos mal que el rosari budista em serveix d'algo jajaja!!!

Lo dit....si algú pot aportar algo que ho posi, ja l'editaré jo...quan mes complet sigui mijor!!

Salut nois ;)
K·sound
Avatar de l’usuari
Pac
Professor Hiperactiu
Professor Hiperactiu
 
Entrades: 3560
Membre des de: 02 set. 2008, 17:36
Ubicació: Badalona
 

Re: Com comprar una guitarra!

EntradaAutor: Albert » 29 nov. 2008, 11:59

"Si tocas un Sim7 rasgando hacia abajo, diagonal alante y alante rapido y con fuerza y le das a puño fuerte saldra una bola de fuego". Comentari anònim d'aquest video.

Tocamela's Webmonster
Tocamela's Backstage|Disseny Web|Tocamela
Avatar de l’usuari
Albert
Professor invisible
Professor invisible
 
Entrades: 3405
Membre des de: 08 oct. 2007, 15:41
 

Re: Com comprar una guitarra!

EntradaAutor: Serrutxu » 29 nov. 2008, 13:02

GRUTAAALL :brutal: :brutal: :brutal:
Requisits per ser un bon guitarrista:
-Fer servir preservatius y protector solar
Avatar de l’usuari
Serrutxu
Dominant escales
Dominant escales
 
Entrades: 378
Membre des de: 22 juny 2008, 20:54
Ubicació: Viladroga i la Gentusa
 

Re: Com comprar una guitarra!

EntradaAutor: Pac » 29 nov. 2008, 13:14

Albert ha escrit:!!!

Imatge
Tipus de guitarra


ieeeeha!!! eii Albert, posau tu...o diguem com puc agregar el video....es que no em surt cap referència ni re com en el youtube...!!
A veure si inc una estona, i faig un parell de videos molt concret i soso per que la gent vegi la diferència entre pont fixe, pont trèmolo i pontr flotant jeje

:ugeek: :ugeek:

Serrutxu ha escrit:GRUTAAALL :brutal: :brutal: :brutal:


:brutal: :brutal:
K·sound
Avatar de l’usuari
Pac
Professor Hiperactiu
Professor Hiperactiu
 
Entrades: 3560
Membre des de: 02 set. 2008, 17:36
Ubicació: Badalona
 

Re: Com comprar una guitarra!

EntradaAutor: Serrutxu » 29 nov. 2008, 13:24

Tu li dius tot aixo a un de la botigaa!! i en comptes de vendret la guitarra te la regala!!! xDD :brutal:
Requisits per ser un bon guitarrista:
-Fer servir preservatius y protector solar
Avatar de l’usuari
Serrutxu
Dominant escales
Dominant escales
 
Entrades: 378
Membre des de: 22 juny 2008, 20:54
Ubicació: Viladroga i la Gentusa
 

Re: Com comprar una guitarra!

EntradaAutor: Rumboy » 29 nov. 2008, 15:04

acabo de flipar bastant, la veritat es que ja se on enviar a tota la gent que em pregunta "que miro per comprarme una eletrica?"....

jo estava pensant en demanar una als reis.. pq la meva "silvertone" xDD me la van mangar... i la que sempre he estat enamorada d'ella es la Gibson LP... i per fer el cabra al local tocant aixi temilles sueltos suposo que m'acabare comprant alguna imitacio...

vinga familia! salut!

PD: Ari ari ari! PhotoPac lehendakari!
Avatar de l’usuari
Rumboy
Professor d'ultrarumba
Professor d'ultrarumba
 
Entrades: 283
Membre des de: 09 des. 2007, 16:57
 

Re: Com comprar una guitarra!

EntradaAutor: Pac » 29 nov. 2008, 18:23

Rumboy ha escrit:acabo de flipar bastant, la veritat es que ja se on enviar a tota la gent que em pregunta "que miro per comprarme una eletrica?"....

jo estava pensant en demanar una als reis.. pq la meva "silvertone" xDD me la van mangar... i la que sempre he estat enamorada d'ella es la Gibson LP... i per fer el cabra al local tocant aixi temilles sueltos suposo que m'acabare comprant alguna imitacio...

vinga familia! salut!

PD: Ari ari ari! PhotoPac lehendakari!


jajja Rumboy for the Pharaon!

way!....està be veure que serveix d'algo jeje...la idea tambè està per tota aquella gent que pregunta lo mateix i sense cap mena de idea nativa.....així que ara, si preguntan..suposo que la pregunta ens la faran amb una mica mes de perspectiva jaja xD

buah...LP tens a tope.....jo, de totes les que he vist hem comprari, sense dobtar-ho una ESP caaaaacho guapa i que sonava de puta mare....ja miraré quina es, i si al trobo te la poso...lo que segur que val mes que una Epi jejeje!!

saluttt i thankss
K·sound
Avatar de l’usuari
Pac
Professor Hiperactiu
Professor Hiperactiu
 
Entrades: 3560
Membre des de: 02 set. 2008, 17:36
Ubicació: Badalona
 

Re: Com comprar una guitarra!

EntradaAutor: Pac » 29 nov. 2008, 18:46

Rumboy, oblidat de les ESP......no baixen de 1300€..... xD
però aquí tens dos mooooooolts mítiques, sonen de puta mare i molan un webete!!

Imatge

Imatge

500€....€ arriba, € abajo....
K·sound
Avatar de l’usuari
Pac
Professor Hiperactiu
Professor Hiperactiu
 
Entrades: 3560
Membre des de: 02 set. 2008, 17:36
Ubicació: Badalona
 

Re: Com comprar una guitarra!

EntradaAutor: Rumboy » 29 nov. 2008, 19:21

ufff ja pica ja pica el preu.. :shock:

ja en sabia ja de les epiphone, i tambe fa poc van parlar per algun lloc del forum d'una marca algo extraña anomenada "Stix" que tambe fa bones repliques i de lo poquet que he pogut llegir per internet la deixen bastant be en relacio qualitat preu

es que com ja he dit la vull per ana fent el cabra de tan en quan... :oops:

vinga merci mestre!

salut!
Avatar de l’usuari
Rumboy
Professor d'ultrarumba
Professor d'ultrarumba
 
Entrades: 283
Membre des de: 09 des. 2007, 16:57
 

Re: Com comprar una guitarra!

EntradaAutor: Rumboy » 29 nov. 2008, 19:33

per cert! no m'enrecordava! hi ha una epiphone LP que val 300€ aproximadament! el que te es un petit detall...

http://www.marrugat.com/paul-special-marley-with-gigbag-p-202.html

we're jamming... i wanna jam it with you...

salut!
Avatar de l’usuari
Rumboy
Professor d'ultrarumba
Professor d'ultrarumba
 
Entrades: 283
Membre des de: 09 des. 2007, 16:57
 

Re: Com comprar una guitarra!

EntradaAutor: Pac » 29 nov. 2008, 19:40

ieee....bueno...algo ehe sentit a parlar d'stix....de fet el primer baix del baixista del meu grup......era Stix....i una puta merda....però tampoc era exactament la marca....per que li va fer un amic seu que treballava en una fabrica.i va agafar una peça d'aqui i una altre d'alli...
el cas es que acavo de recordar, que l'altre dia vaig provar un parell de guitarres genials...eren marca Tokai...ni su puta mare la coneix..però sonaven geniaaaaaaaaaals, una era una replica d'una strato i l'altre d'una Les Paul...i la les paul era genial, super comode i a mes, amb un sustain acojonant!!! ara..ni puta idea quan valia...però com las Epi segur...no ho dbubtis....una Stix jejejeje!!!! total...per fotre-li d'osties...jejeje
Rumboy ha escrit:per cert! no m'enrecordava! hi ha una epiphone LP que val 200€ aproximadament! el que te es un petit detall...

http://www.marrugat.com/paul-special-marley-with-gigbag-p-202.html

we're jamming... i wanna jam it with you...

salut!


al iguaaaaal no me la comprava si sigues tu!!!!!!!!!!!!

we're jamming... i wanna jam it with you...

uuuuu yeeeeeeeeahh!

we're jamming we're jamming we're jamming we're jamming we're jamming we're jamming we're jamming we're jamming ... i wanna jam it with you... xD
K·sound
Avatar de l’usuari
Pac
Professor Hiperactiu
Professor Hiperactiu
 
Entrades: 3560
Membre des de: 02 set. 2008, 17:36
Ubicació: Badalona
 

Re: Com comprar una guitarra!

EntradaAutor: Serrutxu » 29 nov. 2008, 20:05

Jajajaja La d'en bob marley esta moolt pero que molt uapa!!
A barna i era i vaig flipar!!

Les Stix crec que serian millo com a primera guitarra!!
Jo en tenia una i va ser la primera, però al cap de no arrivar al any li van rebentar el mastil :oops: (millo no dir qui va ser) >:-E :twisted:

Jo també triaria la Epi són fenumenals!! I per tocar rumba no veas :oops:
Requisits per ser un bon guitarrista:
-Fer servir preservatius y protector solar
Avatar de l’usuari
Serrutxu
Dominant escales
Dominant escales
 
Entrades: 378
Membre des de: 22 juny 2008, 20:54
Ubicació: Viladroga i la Gentusa
 

Re: Com comprar una guitarra!

EntradaAutor: Pac » 29 nov. 2008, 20:27

Serrutxu ha escrit:Jo també triaria la Epi són fenumenals!! I per tocar rumba no veas :oops:


jajajaja no tu pensis mes Rumboy!!!!! a por la Epi
K·sound
Avatar de l’usuari
Pac
Professor Hiperactiu
Professor Hiperactiu
 
Entrades: 3560
Membre des de: 02 set. 2008, 17:36
Ubicació: Badalona
 

Re: Com comprar una guitarra!

EntradaAutor: Rumboy » 29 nov. 2008, 21:50

jajajaj doncs fora conyes... el ventilador el vaig aprendre a fer amb la meva guitarra electrica :oops:

es que, com ja explico en un dels 3 videos que tinc, jo abans era rockero rockero, i ho continuo sent la veritat, el que pasa es que la rumba em tira bastant xD

vinga mestres! merci per l'ajuda, ara nomes cal tenir peles..

salut!
Avatar de l’usuari
Rumboy
Professor d'ultrarumba
Professor d'ultrarumba
 
Entrades: 283
Membre des de: 09 des. 2007, 16:57
 

Re: Com comprar una guitarra!

EntradaAutor: Pac » 30 nov. 2008, 13:59

jajajaja les arrels son fundamentals.......però continuarem digievolucionant, oi???.....jo apostaria per que el Rumboy d'aqui un temps digievolucionara cap al funky!!......et volem afro noi!!! no se com ho veus jejeje
K·sound
Avatar de l’usuari
Pac
Professor Hiperactiu
Professor Hiperactiu
 
Entrades: 3560
Membre des de: 02 set. 2008, 17:36
Ubicació: Badalona
 

Re: Com comprar una guitarra!

EntradaAutor: Rumboy » 30 nov. 2008, 15:46

Shes crazy like a fool...

what about it daddy cool...

anava a dir que en la fusió esta el secret... pero ja esta inventat..

Imatge
Avatar de l’usuari
Rumboy
Professor d'ultrarumba
Professor d'ultrarumba
 
Entrades: 283
Membre des de: 09 des. 2007, 16:57
 

Re: Com comprar una guitarra!

EntradaAutor: blackmogul » 30 nov. 2008, 16:41

ACHILIFUNK? AFUNK? AFUNK?
ACHILIFUNK? AFUNK? AFUNK?
ACHILI! ACHILI QUE CHILI CHILI!
ACHILI QUE CHILI CHILI!
ACHILIFUUUUUUUUNK!

Todo eso tocado en plan "Ventilador+CryBaby": Bruttttal!


Bueno, aquí te dejo una opción que espero te mole Rumboy:

http://www.musicstore.de/es_ES/ESP/Epiphone-Les-Paul-Custom-Limited-Ed.-Antique-Ivory/art-GIT0013152-000
Es una Epi Les Paul color marfil que te jiñas, por decirlo finolis...

A veure que et sembla, mestre...


Saludos tocamellons!

Imatge
He dicho ya que este verano me voy a ver a Pearl Jam?? MUAHAHAHAHAHA!
Avatar de l’usuari
blackmogul
Col·laborador Tocameló
Col·laborador Tocameló
 
Entrades: 1907
Membre des de: 18 maig 2008, 18:42
 

Re: Com comprar una guitarra!

EntradaAutor: Albert » 30 nov. 2008, 16:45

blackmogul ha escrit:Todo eso tocado en plan "Ventilador+CryBaby": Bruttttal!


Waw, això promet!! emule-ke-te-vas!
"Si tocas un Sim7 rasgando hacia abajo, diagonal alante y alante rapido y con fuerza y le das a puño fuerte saldra una bola de fuego". Comentari anònim d'aquest video.

Tocamela's Webmonster
Tocamela's Backstage|Disseny Web|Tocamela
Avatar de l’usuari
Albert
Professor invisible
Professor invisible
 
Entrades: 3405
Membre des de: 08 oct. 2007, 15:41
 

Re: Com comprar una guitarra!

EntradaAutor: Pac » 01 des. 2008, 09:11

Albert ha escrit:
blackmogul ha escrit:Todo eso tocado en plan "Ventilador+CryBaby": Bruttttal!


Waw, això promet!! emule-ke-te-vas!


jo crec que s'hu haurien de fer mirar.....haurien de patentar-ho això!!!!! pot marcar un avans i un desprès!!
K·sound
Avatar de l’usuari
Pac
Professor Hiperactiu
Professor Hiperactiu
 
Entrades: 3560
Membre des de: 02 set. 2008, 17:36
Ubicació: Badalona
 

Re: Com comprar una guitarra!

EntradaAutor: Pac » 01 des. 2008, 11:15

EDITAT!

Gràcies Albert pe'l video..tambè he fet un parell de canvis d'organització i unes imatges mes, que queda molón i neteja una mica tot el xuscu de texte que he posat jajaja


ciaaao
K·sound
Avatar de l’usuari
Pac
Professor Hiperactiu
Professor Hiperactiu
 
Entrades: 3560
Membre des de: 02 set. 2008, 17:36
Ubicació: Badalona
 

Re: Com comprar una guitarra!

EntradaAutor: Albert » 01 des. 2008, 11:24

Això va directament a post al Blog.

Deixa que passin uns dies (increïblement ahir es van posar 2 posts!)
"Si tocas un Sim7 rasgando hacia abajo, diagonal alante y alante rapido y con fuerza y le das a puño fuerte saldra una bola de fuego". Comentari anònim d'aquest video.

Tocamela's Webmonster
Tocamela's Backstage|Disseny Web|Tocamela
Avatar de l’usuari
Albert
Professor invisible
Professor invisible
 
Entrades: 3405
Membre des de: 08 oct. 2007, 15:41
 

Re: Com comprar una guitarra!

EntradaAutor: valls » 01 des. 2008, 11:26

Genial el post photopac!!!!
:brutal: :brutal: :brutal: :brutal:

només hi afegiria aquest link ;) , al teu apartat 3.1, del post que es va currar molt tambe en jordi de com quintar una guitarra.

http://forum.tocamela.cat/viewtopic.php?f=28&t=384
Tocamelons of the world, d'on sou??
Avatar de l’usuari
valls
Administrador Antipàtic
Administrador Antipàtic
 
Entrades: 3936
Membre des de: 03 oct. 2007, 11:56
Ubicació: L.G. City
 

Re: Com comprar una guitarra!

EntradaAutor: Albert » 01 des. 2008, 11:30

Tenim que fer una llista de post Grutals
"Si tocas un Sim7 rasgando hacia abajo, diagonal alante y alante rapido y con fuerza y le das a puño fuerte saldra una bola de fuego". Comentari anònim d'aquest video.

Tocamela's Webmonster
Tocamela's Backstage|Disseny Web|Tocamela
Avatar de l’usuari
Albert
Professor invisible
Professor invisible
 
Entrades: 3405
Membre des de: 08 oct. 2007, 15:41
 

Següent

Torna a: Guitarra

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

cron