Pàgina 1 de 1

dubte entre dos amplis

EntradaPublicat: 28 feb. 2011, 15:11
Autor: rubeen_1
dons be he estat mirant amplis ara que s'acosta el meu aniversari (demà xD ) perquè em vaig comprar l'elèctrica la setmana passada i encara no tinc ampli, ja que no m'arribava el pressupost. Si us interessa la guitarra és aquesta http://www.cortguitars.com/_webapp_3832440/Z42_FT
I ara ve el meu dubte: per anar tirant, quin ampli em recomaneu d'aquests dos?
http://www.musik-produktiv.es/peavey-tr ... -solo.aspx
http://www.musik-produktiv.es/fender-frontman-15g.aspx

Re: dubte entre dos amplis

EntradaPublicat: 28 feb. 2011, 20:27
Autor: Ferran Sisa
L'ampli el vos per tocar per casa o per tocar també amb un grup? Si és així un ampli de 15W s'et quedarà petit per a un grup. Els amplis de marca (tipu Marshall, Fender...) de poca potència son bastant estafa,pagues més la marca que no pas l'ampli en si.

Jo et recomano que t'agafis la gama Cube de Roland , si és per tocar per casa et recomano concretament el Roland MicroCube. I si no pots tirar per el Cube de 15 o 20W, com tu preferixis.

No soc gaire expert amb amplis però espero què et pugi ajudar en algo.

Salut!! :metal:

Re: dubte entre dos amplis

EntradaPublicat: 28 feb. 2011, 21:29
Autor: rubeen_1
la veritat es que seria per anar donant guerra per casa i a l'hora de tocar amb el grup m'en dexaran un de més potent. A més l'economia no està massa bé com per gastar-me més d'uns 70€... encara que intentare convencer al meu pare de que em compri aquest http://www.thomann.de/es/roland_cube_15xl.htm

Re: dubte entre dos amplis

EntradaPublicat: 28 feb. 2011, 22:54
Autor: 4c1d-N2O
Yo solo optaria por el Roland, sinceramente. El Pavey es un poco guarrete y el Fender no creo que sea muy decente. Si puedes tira a por el Roland, si no espera un poco mas para poder ir a por algo mejor y ve usando la guitarra junto al PC.

Re: dubte entre dos amplis

EntradaPublicat: 28 feb. 2011, 22:59
Autor: rubeen_1
respecto a lo que dices de usar la guitarra con el PC tengo un problemilla... el ordenador de casa de mi padre me reconoce la guitarra pero el de casa de mi madre no y el problema es que vivo con mi madre :???:

Re: dubte entre dos amplis

EntradaPublicat: 05 març 2011, 14:11
Autor: rubeen_1
ya esta, al final me he comprado el roland cube 15 XL :metal: :metal: :solo: :solo: