No em funciona l'ampli !

Pregunta, recomana, o parla sobre amplificadors de tot tipus, potència, tamany, preu, colors, olors, i sabors. Les millors marques, els millors amplis relació qualitat preu, etc etc...

No em funciona l'ampli !

EntradaAutor: ohthebest » 09 nov. 2010, 20:20

Hola a tots !
Estic una mica amb la mosca pujada al nas ja que no puc tocar !
Em sembla que s'ha espatllat l'ampli, ja que jo enxufo la guitarra y tot be, l'ampli es conecta y tot, pero no sona !
Es com si la guitarra no estigue conectada a res !
Pero l'ampli funcio y puc canviar de canal y tot aixo, no se si es l'ampli o que pot ser.
Tambe tinc l'impotesi de que lo que no rutlla es el cable que conecta la guitarra amb l'amplificador, que no m'enrecordo del seu, nom.
Vosaltres que creieu que es ?

Moltes gracies tocamelons !
Luck, Runs, Out !
Avatar de l’usuari
ohthebest
He lligat amb la guitarra
He lligat amb la guitarra
 
Entrades: 486
Membre des de: 07 nov. 2008, 17:24
Ubicació: Univers paral·lel
 

Re: No em funciona l'ampli !

EntradaAutor: 4c1d-N2O » 09 nov. 2010, 20:27

Si mueves el jack que conecta al ampli o el que conecta a la guitarra, el ampli hace ruido??? Es posible que se te halla soltado un cable del jack de entrada del ampli o de la guitarra.

Prueba primero a ver si es por el cable y cambialo por otro nuevo aunque sea de 10 o 15€. Si despues de probar con otro cable sigue igual entonces tendras que mirar la circuiteria de ambos.
Avatar de l’usuari
4c1d-N2O
Col·laborador Tocameló
Col·laborador Tocameló
 
Entrades: 1193
Membre des de: 29 des. 2007, 18:52
 

Re: No em funciona l'ampli !

EntradaAutor: ohthebest » 11 nov. 2010, 21:59

Si pasa exactamente lo que tu dices !
Al mover el jack que conecta la guitarra con el ampli, hace un ruido muy extraño, como crujidos !
Espero que sea el cable !
Total tengo quu ir a la tienda porque se me acaba de petar una cuerda...
Luck, Runs, Out !
Avatar de l’usuari
ohthebest
He lligat amb la guitarra
He lligat amb la guitarra
 
Entrades: 486
Membre des de: 07 nov. 2008, 17:24
Ubicació: Univers paral·lel
 

Re: No em funciona l'ampli !

EntradaAutor: Albert » 11 nov. 2010, 22:56

Això va a anplis.
"Si tocas un Sim7 rasgando hacia abajo, diagonal alante y alante rapido y con fuerza y le das a puño fuerte saldra una bola de fuego". Comentari anònim d'aquest video.

Tocamela's Webmonster
Tocamela's Backstage|Disseny Web|Tocamela
Avatar de l’usuari
Albert
Professor invisible
Professor invisible
 
Entrades: 3405
Membre des de: 08 oct. 2007, 15:41
 

Re: No em funciona l'ampli !

EntradaAutor: 4c1d-N2O » 12 nov. 2010, 00:47

ohthebest ha escrit:Si pasa exactamente lo que tu dices !
Al mover el jack que conecta la guitarra con el ampli, hace un ruido muy extraño, como crujidos !
Espero que sea el cable !
Total tengo quu ir a la tienda porque se me acaba de petar una cuerda...


Entonces es problema del jack seguramente del conector de la guitarra :) o del cable que va de la guitarra al ampli (es lo que mas suele fallar)
Avatar de l’usuari
4c1d-N2O
Col·laborador Tocameló
Col·laborador Tocameló
 
Entrades: 1193
Membre des de: 29 des. 2007, 18:52
 

Re: No em funciona l'ampli !

EntradaAutor: Pac » 12 nov. 2010, 11:56

Si cuando mueves el conector del cable que está enchufado al ampli, xisporrea....lo mas probable es que sea el conector del ampli.
Tot i així, cambia el cable, que vale cuatro duros y siempre va bien. Si no, lleva el ampli y en un please te cambian el conector (que se lo miren primero), que también vale 4 duros.
K·sound
Avatar de l’usuari
Pac
Professor Hiperactiu
Professor Hiperactiu
 
Entrades: 3560
Membre des de: 02 set. 2008, 17:36
Ubicació: Badalona
 

Re: No em funciona l'ampli !

EntradaAutor: ohthebest » 12 nov. 2010, 17:16

Aquest finde si puc anira a comprar un cable nou, si no fins al dimart no podre anar !
Cuan provi amb el jack nou us dic com va i tal !
Moltes gracies !
Albert ha escrit:Això va a anplis.

Si em vaig donar compte que ho vaig posar aui cuan ja havia postejat i no se com es canvia, es que ho vaig postejar pensant que estava a ampli !
Gracies igualment !
Luck, Runs, Out !
Avatar de l’usuari
ohthebest
He lligat amb la guitarra
He lligat amb la guitarra
 
Entrades: 486
Membre des de: 07 nov. 2008, 17:24
Ubicació: Univers paral·lel
 

Re: No em funciona l'ampli !

EntradaAutor: oldow » 12 nov. 2010, 23:17

Si, a un amic meu li va passar el mateix
PD: tipic problema de:
-Vols dir que tens volum a la guitarra?
-Ai no :oops: :oops: :oops:
xDD xDD
Quien rie ultimo piensa mas lento.

-Avatar fer per: Edugd
Avatar de l’usuari
oldow
He lligat amb la guitarra
He lligat amb la guitarra
 
Entrades: 564
Membre des de: 30 set. 2009, 23:03
 

Re: No em funciona l'ampli !

EntradaAutor: ohthebest » 16 nov. 2010, 20:54

Ya esta tot arrglat, era el "jack" el que funcionava, l'unic que tinc un dubte, la guitara pot sonar una mica diferent depen del cable, es que ho noto com que sona millor pero amb un so una mica diferent !
Pot ser o soc jo ?
Luck, Runs, Out !
Avatar de l’usuari
ohthebest
He lligat amb la guitarra
He lligat amb la guitarra
 
Entrades: 486
Membre des de: 07 nov. 2008, 17:24
Ubicació: Univers paral·lel
 

Re: No em funciona l'ampli !

EntradaAutor: oldow » 16 nov. 2010, 21:14

Jo diria que si, que efectivament un cable diferent, (mes bo) sonara una mica diferent, però casi es notara

PD: en aquests casos penso, si no m'hagues canviat el cable, notaria una diferencia o al canviar al cable, el cervell ajuda a notar un canvi??? xD xD
Quien rie ultimo piensa mas lento.

-Avatar fer per: Edugd
Avatar de l’usuari
oldow
He lligat amb la guitarra
He lligat amb la guitarra
 
Entrades: 564
Membre des de: 30 set. 2009, 23:03
 


Torna a: Amplificadors

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 1 visitant

cron